• Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Elke maand updates over Volle en Nieuwe Maan
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Edelstenen en orakelkaarten webshop
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Elke maand updates over Volle en Nieuwe Maan
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Edelstenen en orakelkaarten webshop
  • Volg Ziel & Zoet op social media

"Leave a message after the beep..."

Je ligt lekker in bed en ineens heb je zo’n indringende piep in je oor! Wat was dat?

Ik ben er eens ingedoken. De meningen lopen een beetje uiteen en al snel kom ik eigenlijk tot de conclusie dat een piep in je oor, of oorsuizen, meerdere (spirituele) betekenissen heeft. Het kan zijn dat het signaal ook voor iedereen anders is, anders wordt gebracht en anders wordt geïnterpreteerd.

We zetten ze voor je op een rijtje. Kijk vooral waar je jezelf in herkent.

Helderhorendheid

Een piep in je oren kan wijzen op helderhorendheid. Dat wil zeggen dat je vooral waarneemt met je oren, zowel ‘innerlijk’ als fysiek. Misschien is het je al opgevallen dat je met overledenen kunt praten door ze simpelweg te horen. Of als je een vraag aan de engelen stelt, je direct antwoord krijgt. Je hoort dit als je eigen stem. Je kunt dit beter herkennen doordat je het antwoord al krijgt voordat je vraag helemaal gesteld is of direct na je vraag.

Maar je kunt dus ook een hoge pieptoon horen. Deze verdwijnt meestal na een paar seconden. Heeft er iemand een boodschap voor je?

Luisteren naar je intuïtie

Hoewel de hoge piep in je oren dus kan wijzen op je helderhoren, kan het tegelijkertijd zijn dat jij niet goed luistert naar je intuïtie. Ofwel: luister je goed naar jezelf? Naar je bewustzijn?

Je onderbewustzijn wilt graag gehoord worden en geeft als het ware een belletje met de boodschap: “joehoe! Luister je? Ik ben er ook nog!”

Ontwaken

Met spiritueel ontwaken bedoelen we voornamelijk: het herinneren, bewust worden. Het herinneren en beseffen wie je zelf daadwerkelijk bent. Dat de laatste tijd het woord ontwaken vooral gebruikt wordt in relatie tot complottheorieën vind ik persoonlijk niet geheel op zijn plaats. Het gaat om jezelf. Dat je weet dat je een onderdeel bent van het Universum en dat het Universum in jou leeft. Je beseft wellicht dat wij mensen spirituele wezens zijn. Je gaat je verbinden met het oneindige en eeuwige bestaan.

Upgrade

Wat er ook kan gebeuren is dat je DNA als het ware een update krijgt. Dat gebeurd voornamelijk door de generaties heen. Een hoge toon of piep kan dan dus zo’n upgrade zijn. Niets ernstigs, juist goed. Je bent eigenlijk aan het groeien, met name je bewustzijn. Een fase waar we momenteel wereldwijd in zitten. Denk aan de shift van de 3D wereld naar de 5D wereld. Of het tijdperk van Waterman (het collectieve bewustzijn) waar we afgelopen weken in gegaan zijn. Meer info hierover? Klik hier

Het is niet zo dat niet iedereen spiritueel wakker wordt, zeker niet tegelijkertijd. Dat geeft ook niet. Je hoeft ook niet alle symptomen van ‘ontwaken’ te ervaren, iedereen maakt dit anders mee.

Wat er ook gebeurd, zie het als een signaal dat je mag gaan luisteren. Voornamelijk naar je hart, je gevoel en intuïtie. Deze 3 dingen geven je altijd antwoord op je vraag, zelfs als je die niet wilt horen. En hoe langer je dit negeert, hoe vaker je wellicht die piep zal horen. Het is een sein: luister! Denk minder, voel meer. Als je dit lastig vindt, probeer dan te mediteren.

Disclaimer: laat eerst altijd een arts uitsluiten of er sprake is van een medische aandoening, als het piepen of suizen aanblijft. Heb je vaak hard geluid om je heen of naast hard geluid gestaan? Dan piepen je oren natuurlijk ook! Wees altijd verstandig en laat het checken!

Hieronder vind je wat ondersteuning opties.

De Celestien helpt spirituele ontwikkeling, telepathie en helderziendheid en helderhorendheid te ontwikkelen en helpt je te vertrouwen op je eigen intuïtie. Celestien wordt ook engelensteen genoemd, omdat het contact met gidsen en engelen bevordert. De perfecte steen dus als je (vaak) merkt dat je een piep in je oor hebt. Neem tijdens een meditatie deze in je hand of leg het ergens op je lichaam, waarvan jij voelt dat het nodig is.

Ook kunnen de orakelkaarten hieronder je beter helpen om boodschappen te snappen.

En als je oren gewoon wat viezigheid bevatten, hebben we ook oorstaafjes voor je :)

Piep in je oor!

Sorteren op: