• Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Elke maand updates over Volle en Nieuwe Maan
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Edelstenen en orakelkaarten webshop
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Elke maand updates over Volle en Nieuwe Maan
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Edelstenen en orakelkaarten webshop
  • Volg Ziel & Zoet op social media

11 december 2020

Poortdag 12-12-2020

door Mandy van Dalen

Wellicht heb je er ooit van gehoord: poortdagen. Elke maand heeft wel een aantal poortdagen maar wat is dit nu precies?

Poortdagen zijn dagen waarop de sluier tussen de kosmos en aarde dunner is. Het zijn kruispunten van tijd-golven die de ontvangst van kosmische kennis vergemakkelijken. Er wordt gewerkt aan het energetische collectieve bewustzijn op zielen niveau. Je kan het zien als een soort vergaderdag voor alle zielen.

Omdat je zelf een stukje van je complete ziel bent, voel je altijd de energie van deze Poortdagen. Zij het bewust of onbewust.

Wat je dus kunt doen op deze Poortdagen is gebruik maken van de energie. Omdat de sluier dunner is, kan je inzichten opdoen, inspiratie ontvangen (en hierop anticiperen!) of simpelweg wat meer bewustzijn creëren. Dit kun je doen door middel van loslaten of juist stappen ondernemen maar dat is ook verschillend per Poortdag. De ene dag daagt je meer uit om los te laten en de ander vraagt actie!! Maar luister vooral naar je intuïtie, je innerlijke stem. Deze vertelt je vooral wat JIJ nodig hebt. Voel goed wat een Poortdag met je doet. Soms is het heftig. Wees dan ook niet bang om even een stapje terug te doen. Wees lief voor jezelf. Als je merkt dat je erg moe bent, ga dan gewoon rusten of slapen. Je hebt er niks aan als je als een kip zonder kop maar door rent.

Meditatie & Visualisatie

Via channeling vergaar je waarschijnlijk de meeste informatie tijdens een poortdag, maar voor een betrouwbare en effectieve channeling heb je ervaring en training nodig. Begin er eerst eens mee om ‘gewoon’ te gaan mediteren/visualiseren. Stel jezelf letterlijk een Poort voor, ongedwongen en niet veroordelend. En kijk maar wat er door die Poort heen komt. En het kan van alles zijn, niets is ‘gek’. Sommige zien kleuren, symbolen, gidsen, overleden dierbaren, of horen alleen een boodschap. Het is vooral aan jou om dit op de juiste manier te interpreteren. En ga er ook mee aan de slag als je een boodschap mag ontvangen.

Ken je dat ook, dat er soms in je ooghoeken (licht)flitsen wegschieten? Ik zie ze momenteel gewoon recht voor me, in alle kleuren. Geel, blauw, wit en rood. Heel apart maar echt bijzonder!

Wat kun je nog meer ervaren bij een poortdag?:

De Poortdagen van dit weekend is een dubbele, dat wil zeggen: het hele weekend staat de poort open. Dit betekent eigenlijk dat er extra bewustwording nodig is op het collectieve niveau. Dus in deze 2 dagen moet je toch wel ergens een gaatje vinden om af te stemmen op deze energie :)

Rond 22 december is er weer een Poortdag en nog belangrijker: de shift van 3D naar 5D is dan aanstaande!

Poortdagen

Sorteren op: