• Spiritueel platform
  • Check Astrologie
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Rust nodig? Check de visualisaties!
  • Retourneren? Lees eerst de voorwaarden
  • Spiritueel platform
  • Check Astrologie
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Rust nodig? Check de visualisaties!
  • Retourneren? Lees eerst de voorwaarden

Nieuwe Maan in Stier ♉︎

11 mei 2021

Op 11 mei is er een Nieuwe Maan en dit keer staat zij, én de Zon, natuurlijk in Stier.

Transformatie & Nieuw Begin

Bij de vorige maan in Schorpioen schreef ik over het einde van de transformatie cyclus. Dat is zo, maar toch voel ik dat deze nieuwe maan nog het staartje is van die transformatie. Deze Nieuwe Maan gaat over een nieuw begin (vanuit die transformatie fase) en vanuit dat nieuwe punt kunnen we straks in het Tweelingen seizoen bruggen slaan, erover praten en verbinden.

Financiële zekerheid

De Stier vraagt je om naar financiën te kijken, kijken of je daar een nieuwe start in kunt maken of dat je daar (opnieuw) zekerheid in kunt bouwen. De Stier houdt ook van vastigheid en zekerheid, in alles. De Stier meet zich aan wat hij heeft dus wie weet krijg je deze week de drang om je huis of tuin opnieuw te stylen (overigens is groen de favoriete kleur van Stier, misschien een leuke tint in huis??) Wel allemaal weloverwogen, de Stier denkt altijd eerst goed (en lang) na over wat hij wilt of gaat doen. Het zijn diesels, komen langzaam op gang. Dat is vooral omdat de Stier eerst aan het inschatten is of iemand of iets te moeite waard is om in te investeren.

Naar buiten!

De Stier is een aarde teken dus zodra de zon schijnt, schieten ze naar buiten. De tuin of natuur in. Als ze maar lekker buiten kunnen zijn. Ze hebben een engelengeduld maar als je het voor elkaar krijgt om die op te maken, ontploffen ze en worden ze erg koppig. Een Stier stagneert bij dwang en ‘moeten’, houdt niet van veranderingen en zijn gewoontedieren. Ze zijn wel trouw, solide, vasthoudend en erg betrouwbaar! Ze zijn ook niet vaak ziek.

Een nieuwe maan betekent nieuwe tijden. De Stier kan angstig worden als er ergens een zekerheid wegvalt. Dus een baan verloren, financiële tegenvaller of relatie op z'n eind? Dit is het teken dat je het oude mag loslaten, ga op zoek naar nieuwe financiële zekerheid, nieuwe investeringen en relaties. Nieuwe ronden, nieuwe kansen. Focus op het nieuwe, dan trek je ook weer nieuwe dingen of kansen aan. Wees trouw aan jezelf, meet jezelf niet aan anderen.

Fysiek

Bij een Volle en Nieuwe maan kan je last krijgen van de standaard ascentie symptomen: duizeligheid, hoofdpijn, slecht en/of onrustig slapen, humeur-wisselingen, vermoeidheid of griepachtige verschijnselen.

Door de Stier kan je ook last krijgen van je:

* Nek

* Hals

* Mond

* Keel

* Stem

* Amandelen

* Veel vocht vasthouden (drink voldoende water!)

Je spijsvertering kan trager werken als je meer eet dan je eigenlijk kunt verwerken. Let dus op je voeding!

De heersende planeet van Stier is Venus, de planeet van liefde en harmonie. De Stier is van de sensualiteit, vrijen is een lust voor ze! De Stier geniet van stilte, rust en vrede dus ga mee in die energie. Blijf bij jezelf, neem je rust en geniet!

Check hieronder welke edelstenen bij Stier hoort en welke ondersteuning ze kunnen bieden.

♉︎ Bergkristal - versterkt de krachten van andere stenen - beschermt, reinigt en brengt je in balans.

♉︎ Rozekwarts - liefde en harmonie, bevordert relaties. Mededogen, empathie en compassie

♉︎ Lapis Lazuli - bevordert de creativiteit, objectiviteit, optimisme. Maakt eerlijk en oprecht

Deze 3 stenen zijn gebundeld in het setje voor Stier, lekker makkelijk en gaaf!

Uiteraard zijn ze ook los verkrijgbaar!

Nieuwe Maan in Stier - mei

Sorteren op: