• Spiritueel platform
  • Check Astrologie bij Artikelen & Blogs
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Rust nodig? Check de visualisaties!
  • Retourneren? Lees eerst de voorwaarden
  • Spiritueel platform
  • Check Astrologie bij Artikelen & Blogs
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Rust nodig? Check de visualisaties!
  • Retourneren? Lees eerst de voorwaarden

Nieuwe Maan in Waterman

11 februari 2021

Een nieuwe maan geeft altijd een nieuwe fase aan, een nieuw begin als het ware. En in deze maand februari staat de nieuwe maan in de rebelse en idealistische Waterman ♒︎ op 11 februari.

Het kan een nieuwe fase zijn van verbroedering en bij elkaar komen. Juist nu hebben we elkaar hard nodig en dat brengt ons samen. Waterman komt op voor het maatschappelijk belang en voor de underdogs. De Waterman vindt het enorm belangrijk dat iedereen gelijk is en behandeld wordt. Verdraagzaamheid, eerlijkheid en broederschap staan dan ook hoog in het vaandel.

Ze kunnen wat moeite hebben tot hun gevoel te komen, wat ze enigszins afstandelijk maakt. Ze hebben de ruimte nodig. Iets wat je nu kunt gebruiken om zo nu en dan een stap terug te doen en te kijken wat er speelt of wat je nu eigenlijk precies voelt.

Je kunt de typische ascentie symptomen ervaren:

* hoofdpijn

* duizeligheid

* vermoeidheid

* onrust voelen en slecht slapen.

Door Waterman kan je ook last krijgen van irritatie. Je kunt je overprikkeld voelen en last krijgen van je benen en lager (kramp in kuiten, door je enkel gaan etc). Waterman heerst ook over de bloedcirculatie. Let een beetje op je hart, maak het niet te zwaar.

Onder Waterman en een nieuwe maan is het dé kans om te manifesteren. Vraag wat je wilt en je kunt het zomaar krijgen. Waar mee bedoeld wordt dat je de leiding over je eigen leven mag gaan nemen. Je kunt dan in je omgeving wat scheve gezichten krijgen of te maken krijgen met jaloezie van anderen. Die mensen kunnen je gaan tegenwerken. Volg vooral je intuïtie en wees niet bang voor die mening of gedrag van een ander. Kletsen doen mensen toch wel, dus wees wat “rebels” zoals de Waterman en trek je eigen plan.

De Waterman is een kei in nieuwe ideeën bedenken én in het uitvoeren daarvan. Dus springt een nieuw idee in je hoofd? Of wil je van baan of functie veranderen? Vooral op werkgebied mag je nu actie ondernemen en vanuit je hart gaan voelen wat je nu écht wilt. You deserve it, de Waterman wilt het beste voor jou! Grab it!

Edelsteen ondersteuning

Hieronder vind je de edelstenen die je kunnen helpen bij dit sterrenbeeld of nieuwe maan.

♒︎ De Opaliet houdt je spieren soepel, ontspannen en warm.

♒︎ Labradoriet zorgt voor zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen, beschermt tegen negatieve energie.

♒︎ Obsidiaan Sneeuwvlok - voor doorzettingsvermogen, daadkracht en bewustwording, contact met je gids.

Nieuwe Maan in Waterman - februari

Sorteren op: