• Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Volg de cursus Basis Astrologie!!
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Volg de cursus Basis Astrologie!!
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Volg Ziel & Zoet op social media

NIEUWE MAAN IN BOOGSCHUTTER

23 november 2022

Een nieuw seizoen begint meteen met een Nieuwe Maan! We hebben het over Boogschutter - het enthousiaste, passievolle teken dat er op uit is om richting de sterren te schieten en zo je horizon te verbreden.

HUNTING HIGH AND LOW

De Maan maakt veel aspecten, gelukkig veel ook harmonisch! Deze Maan kan daarom je veel mooie dingen brengen en is zeer geschikt om je intenties weer neer te gaan zetten! Eén van de aspecten is echter wel een spanningsaspect met Saturnus. Je kunt geconfronteerd worden met je zwakke plekken, angsten en onzekerheid. Je gevoelens kunnen dan wat geremd zijn, terwijl je bijna ontploft van binnen en je ook echt een hoop kunt voelen dankzij Boogschutter. Het kan je een eenzaam gevoel geven. Laat je niet gek maken door Saturnus en lift liever mee op de Boogschutter energie: die wilt vooruit. Saturnus geeft daarbij dan wel weer veel discipline en de neiging tot hard werken. Maar je kunt dankzij Boogschutter ook de boel opblazen. Kortom een instabiel aspect en het kan zelfs zijn dat je even wat lompe dagen hebt en alles uit je handen valt of je ergens tegen aan stoot.

Mars maakt een vierkant met Neptunus en je kunt dan moeite ervaren om voor jezelf op te komen. Daarbij kun je ook gehinderd worden door een gebrek van energie op bepaalde momenten. Dan lijkt het alsof je maar niet op gang kunt komen. Dat gebrek aan energie kan zich vooral uiten daar waar je wat moet presteren of bewijzen - dus op het gebied van Mars. Want als je juist met hobbyen of dingen in eigen sfeer bezig bent, kan dit aspect juist veel creativiteit geven.

Minderwaardigheidsgevoelens kan meerdere malen voorkomen; je voelt je snel ontmoedigd en niet zo opgewassen tegen de concrete werkelijkheid van alledag. Dit aspect geeft je wel de mogelijkheid je in te zetten voor een ideaal of idee en het succes in die richting kan je zelfvertrouwen geven. Kleine kanttekening: let er met Neptunus altijd op niet verstrikt te raken in illusies.

HIPS DON’T LIE

Boogschutter heerst over lever, gal, heupen, bekken, dijen en bovenbenen. Je kunt daar wat sneller last van krijgen. Heb je teveel gedaan? Hou dan rust. Heb je juist pijn omdat je de hele dag achter een computer zit? Vind dan de energie en motivatie om te gaan bewegen! Met name heup,- en onderrug klachten kunnen aangeven dat je je inhoudt of dat er teveel spanning staat op het uitleven van je impulsen en driften.

Daarnaast gaan je chakra's behoorlijk open staan, wat onrustige slaap kan geven, flink dromen, duizeligheid, buikpijn en hoofdpijn.

(disclaimer: vertrouw je iets niet fysieks? Ga dan altijd naar de dokter and don’t blame the Moon!)

HEB JE HET NIEUWE MAANBOEKJE VOOR 2023 AL GEZIEN? DEZE IS VEEL UITGEBREIDER DAN VORIG JAAR EN HELPT JE MET HET AFSTEMMEN OP DE MAAN! ZO HELP JE JEZELF IN PERSOONLIJK ONTWIKKELING! MEER INFO? KLIK DAN HIER

Nieuwe Maan in Boogschutter - november