• Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Elke maand updates over Volle en Nieuwe Maan
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Edelstenen en orakelkaarten webshop
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Elke maand updates over Volle en Nieuwe Maan
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Edelstenen en orakelkaarten webshop
  • Volg Ziel & Zoet op social media

NIEUWE MAAN IN RAM ♈︎

1 april 2022

Bij een Nieuwe Maan staan uiteraard de Zon en Maan gelijk, maar dat zijn niet de enige planeten die bij deze conjunctie staan. Bij deze Nieuwe Maan in Ram staan Mercurius en Chiron er ook naast. Een perfecte combinatie mocht je aan iets nieuws willen beginnen, of op z’n minst alvast intenties te zetten.

Allereerst de Maan in Ram: De Ram is een pionier, avontuurlijk, toekomstgericht en actief. Deze Maan kan daarom óf een heerlijke boost geven óf het put je volledig uit. Het kan je net dat beetje extra energie geven wat je normaal misschien niet hebt.

NEWSFLASH FROM MERCURY AND CHIRON

Grappig genoeg geven de Mercurius en Chiron conjunctie met de Maan een beetje vergelijkbare energieën. Je kunt hiermee vlot dingen opnemen, waardoor je veel indrukken vasthoudt en dingen goed kunt onthouden - hoewel de Ram wel toekomstgericht is dus te lang in het verleden blijven hangen is hier niet handig. Daar kan je rusteloos en wiebelig van worden. Je wilt vooruit. Met de Maan - Mercurius conjunctie kan je goed praten of schrijven over wat je emotioneel raakt en ook kun je uitstekend andermans gevoelens vertolken. De conjunctie met Chiron versterkt dit! Een fantastisch aspect als je vandaag voor een grote groep moet spreken bijvoorbeeld, maar ook als je gezellig met vrienden of familie op visite gaat. Grote kans dat je daarom deze dagen een drang krijgt om gezellig af te spreken met vrienden, familie, gewoon lekker kletsen. Ook is dit een perfect moment om te gaan schrijven, als je toch te verlegen bent om te praten. Chiron kan wel een hoop oud zeer naar boven brengen, waarschijnlijk ook gelinkt aan (één van) je ouders, zeker als één daarvan dominant is/was. Chiron in Ram heeft moeite met zichzelf op te komen, dus er kan hier een uitdaging op je pad komen.

KOPPIJN

Ram heerst over het hoofd en hoge bloeddruk. Niet gek dat ik al dagen vóór deze Maan mensen hoor klagen over hoofdpijn! Neem dus rust wanneer je kunt en drink voldoende water!

Heb je een Ziel en Zoet Maanboekje? Stem dan af op de Maan, maak er een momentje van en ga schrijven met deze mooie Mercurius energie!

EDELSTEEN ONDERSTEUNING

Hieronder vind je de edelstenen die je kunnen helpen bij dit sterrenbeeld.

In de Ram bundel zitten de volgende stenen:

♈︎ Jaspis Rood - geeft je meer vitaliteit en uithoudingsvermogen. Je weerstand en levenskracht zal toenemen. Jaspis geeft je een nuchtere kijk op het leven wat oprechtheid en eerlijkheid met zich meebrengt.

♈︎ Hematiet - helpt je om met tegenstellingen om te gaan en evenwicht/balans hierin te vinden. Hij geeft je kracht en moed, maakt je standvastiger en verbetert het geheugen en de concentratie.

♈︎ Zonnesteen - vermindert sombere gedachtes. Zonnesteen helpt bij onzekerheid en angsten. Leert je te genieten en geeft een positief kijkbeeld op de toekomst. Zonnesteen geeft je een goed humeur en optimisme

Nieuwe Maan in Ram - april

Sorteren op: