• Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Volg de cursus Basis Astrologie!!
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Volg de cursus Basis Astrologie!!
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Volg Ziel & Zoet op social media

NIEUWE MAAN IN VISSEN ♓︎

20 februari 2023

De Maan en Zon staan vandaag allebei in de dromerige en fantasierijke Vissen. Het geeft een intuïtieve en spirituele energie!

DREAM ON DREAMER - VISSEN

Vissen zijn gevoelig, intuïtief, spiritueel, grenzeloos en tijdloos. Ze kunnen dingen heel goed aanvoelen en zich er volledig mee identificeren. Ze kunnen recht in your face zijn en vervolgens volledig van de radar verdwijnen. Het teken Vissen laat zich daarom moeilijk beschrijven. Vissen, een waterteken, wat gaat over liefde, dienstbaarheid, loslaten en deze energie laat je alle sferen, vibraties en emoties in de omgeving opzuigen.

WORK SMARTER...

Deze Maan kan een mysterieus gevoel geven waardoor je je emotioneel gaat afsluiten (voor de buitenwereld). Je hebt een mindset van: "ik moet hard werken, niet zeuren en er is nu geen tijd voor plezier en leuke dingen". Je kunt je rusteloos en nerveus voelen door een verbinding met Uranus. Voor de buitenwereld lijk je een stabiele en betrouwbare kracht, maar in je innerlijk leven wil je alles even loslaten. Er even niet zijn, even weg, even geen verantwoordelijkheid. Deze Maan kan je onzeker en kwetsbaar maken - je wilt vluchten. Vluchten in een droom,- of fantasiewereld. De energie van deze Maan kan dus conflicterend aanvoelen. Je wilt werken met wat je weet maar je wilt ook out of the box denken. Je wilt plannen voor de toekomst maken maar dat is allemaal vaag. Let daar op, laat geen zaken schieten die niet voor niets op je pad komen. Er is een tijd van werken en je kunt bergen verzetten. Maar vergeet niet te relaxen. Je hoeft je niet schuldig te voelen als iets even niet werkt en jij daardoor behoefte hebt aan een warm bad, met een kaarsje en muziekje erbij.

VENUS ON THE MOVE

Venus gaat vanaf vandaag door Ram lopen en zit hier vol vuur en passie! Het geeft een ongebonden energie waarbij balans gevonden wil worden tussen actief en passief. Het geeft een behoefte aan avontuur, het liefst met iemand erbij. Venus richt hier haar blik op de toekomst, spontaan en open. Het is een mooie energie om dingen te starten maar het is wel een lastige energie om ook daadwerkelijk iets af te maken, zeker met deze Nieuwe Maan. Dus heb je veel nieuwe ideeën? Schrijf ze allemaal op en kijk van de week hoe je dit verder kunt in,- of aanvullen!

HAPPY FEET

Door Vissen kunnen nu je voeten gevoelig zijn. Letterlijk, maar let er bijvoorbeeld ook op dat je geaard blijft. Zie aarden als een telefoonlijntje of wifi verbinding - als er geen connectie is, gebeurd er helemaal niets. Dus voeten op de grond en blijf helder nadenken. Laat je niet verrassen door de grenzeloze Vissen - anders kom je er teleurgesteld uit. Keep it simple, keep it down to earth.

Heb je een Ziel en Zoet Maanboekje? Tof! Lees dan de voorgaande Manen terug en ga dan verder met deze Nieuwe Maan in Vissen!

Nieuwe Maan in Vissen