• Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Volg de cursus Basis Astrologie!!
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Volg de cursus Basis Astrologie!!
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Volg Ziel & Zoet op social media

VOLLE MAAN IN KREEFT ♋︎

7 januari 2023

De eerste Volle Maan van het nieuwe jaar en ze staat in volle glorie, om 00:08 uur, in Kreeft, ons Moederteken.

KREEFT - HET MOEDERTEKEN

De Kreeft is gevoelig, moederlijk, warm en toegewijd. Ze hebben een ijzersterk geheugen, wat ook nostalgisch kan maken. De relatie met je moeder(figuur) speelt met dit teken altijd een rol, net zoals het oorspronkelijk gezin waar je uit komt. De Kreeft is subjectief en kan dingen brengen als 'de waarheid', dus het kan zijn dat dingen deze dagen erg gekleurd worden door je eigen emoties. Eigenlijk is Kreeft altijd op zoek naar een veilig gevoel van zekerheid. Deze Maan draait om verbinding maken. Met jezelf, je omgeving en zelfs je innerlijk kind.

RUNNING UP THAT HILL

De Maan staat recht tegenover Mercurius en Pluto. Dit kan een emotionele Maan zijn waarbij je zwemt én diep duikt in innerlijke wateren. Met deze Volle Maan is je aandacht continu gespitst - op het gespannen en nerveuze af. Niets gaat ongemerkt aan je voorbij en je kunt dan alle indrukken vasthouden. Dit moet je verwerken, wat kan leiden tot slapeloosheid en gepieker. Gun jezelf wat rust, het zijn drukke tijden geweest met al die feestdagen. De verwerking van indrukken en emoties kan leiden tot irritatie en dat kan botsen met je omgeving. Je voelt een drang om overal op te reageren, maar deze energie nodigt je eigenlijk uit om naar binnen te gaan, om dieper te zoeken naar dingen die verborgen zijn en naar boven willen komen. Mocht je je gedachten niet op een rijtje krijgen, ga dan schrijven, zingen, muziek maken of iets creatiefs.

MERCURIUS RETROGRADE

De Maan maakt een verbinding met Mercurius en die is momenteel retrograde. Dus dit kan echt een gevoel van vertragen geven. Sommige mensen kunnen merken dat de tijd maar niet vooruit lijkt te gaan bijvoorbeeld. Maar merk je nu ook haperingen in je communicatie, of je communicatiemiddelen, stop dan even. Je gevoel wilt eerst ruimte krijgen en daar heb je je concentratie voor nodig. Mercurius in Steenbok vraagt om concrete en duurzame communicatie - ook met jezelf!!

GOED DRINKEN EN ETEN

Kreeft heerst over het waterhuishouden, dus je kunt wat meer vocht vasthouden onder een Volle Maan. Ook heerst ze over de maag, dus let goed op je eten en drinken! Krijg je last van je maag, dan mag je gaan loslaten. Zit er iets in je geheugen of herinnering wat maar blijft etteren? Kijk het aan en laat los.

Ben je in het bezit van het Ziel en Zoet Maanboekje? Ga dan aan het werk met deze Volle Maan en doe de meditatie!

Volle Maan in Kreeft

€ 15,00

Uitverkocht

€ 110,00