• Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Elke maand updates over Volle en Nieuwe Maan
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Edelstenen en orakelkaarten webshop
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Elke maand updates over Volle en Nieuwe Maan
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Edelstenen en orakelkaarten webshop
  • Volg Ziel & Zoet op social media

VOLLE MAAN IN LEEUW ♌︎

16 februari 2022

De Volle Maan staat in de trotse, charmante en vriendelijke Leeuw. Welke boodschappen mag deze Maan jou geven?

DE LEEUW - TROTS EN WARM

Leeuw is het teken van het 'Ik' en staat daarmee recht tegenover Waterman, die gaat over het 'Wij'. Leeuw maakt je bewust van het individu. De Maan in Leeuw draait om waardigheid. In hoeverre word ik gezien en gerespecteerd? Het gevoel van eigenwaarde is groot. We kunnen ons nu dan ook extra kwetsbaar voelen als die eigenwaarde aangetast wordt, als je op fouten gewezen wordt bijvoorbeeld.

Dit gevoel kan versterkt worden doordat de Maan nu recht tegenover Saturnus staat. Ook dit maakt je kwetsbaar maar je hebt moeite om dit te uiten. De Maan in Leeuw doet dit ook niet en erkent niet hoe belangrijk het innerlijk (gevoels)leven is. Dit kan gevoelens van angst en wantrouwen geven. Zeker met de Zon in Waterman, die toch al graag overal tegenaan schopt. Echter, dit aspect geeft ook een energie van hard werken, zelfdiscipline, duurzaamheid en doorzettingsvermogen. Eén kanttekening: je moet het wel durven! Mars en Venus staan momenteel conjunct (dus bij elkaar) en dat is een 'strijd' tussen actief en passief, hard en zacht, van je afbijten en je veilig willen voelen in je omgeving. Maar het geeft natuurlijk ook veel liefde en als je eenmaal de juiste liefde hebt gevonden, ga je voor hem of haar door het vuur - no questions asked.

YOUR MISSION STARTS NOW

Met de Volle Maan in Leeuw geven we het startsein voor het werken naar de Leeuwenpoort op 8 augustus (8-8). "Grappig" genoeg start dit met het onder de loep nemen van je levensmissie, vertegenwoordigt door de Maansknopen. Momenteel maken de Zon, Maan en Noordelijke Maansknoop een zogenoemd T-vierkant. Dit is een aspectpatroon waar wat spanning op kan zitten. We mogen in ieder geval bewust gaan werken aan onze levensmissie. Momenteel staat de Noordelijke Maansknoop in Stier, de Zuidelijke in Schorpioen. Deze as gaat over het contrast van de grijpbare en zichtbare wereld en het verborgene - wat in de diepte van je ziel ligt. Dit T-vierkant met de Zon en Maan geeft emotionele weerstand en reservekrachten als je tegenslagen of hindernissen ervaart. Dus voel jezelf niet te snel uit het veld geslagen en kijk vooral naar wat er te leren valt. De Noordelijke Maansknoop wilt je nu bevrijden van vastzittende gevoelens en verlangen en dwingt je daar enigszins mee om te veranderen. Je kunt niet van alles willen en dan verwachten dat het aan komt waaien. Je zult er actief zelf iets aan moeten doen! De Maansknoop in Stier wilt ons nu vooral leren om weer vertrouwen op te bouwen en simpelweg te genieten.

De Leeuw heerst over het hart en met een Volle Maan kun je al hartkloppingen ervaren, nu dus meer. Als het gebeurd, kijk dan ook naar de omstandigheden. Heb je het te warm? Is je hoofd aan het racen? Teveel gedaan vandaag? En bij deze zet ik er altijd de disclaimer bij dat je bij aanhoudende hartklachten nooooooooit moet wachten met naar de dokter gaan. Sowieso zijn Volle Maan hartkloppingen pijnloos, keep that in mind. Let er door de Zon in Waterman op dat je je wat sneller overprikkeld of gespannen kunt voelen. Neem je rust, let op je voeding!

SO WHAT NOW?

Wil jij naar aanleiding van dit weten wat jouw levensmissie precies inhoudt? Dan kan ik je helpen! Klik hier om je Karma Kompas aan te vragen en ik duik in je missies!

Ben je in het bezit van een Ziel en Zoet Maanboekje? Ga dan naar de pagina van de Volle Maan in Leeuw. Vergeet niet eerst de voorgaande Manen terug te lezen! Heb je een ritueel met een Volle Maan? Laat het me zien op Instagram!

Edelsteen ondersteuning

Hieronder vind je de edelstenen die je kunnen helpen bij dit sterrenbeeld.

In de Leeuw bundel zitten de volgende stenen:

♌︎ Bergkristal - werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze weer in balans.

♋︎ Granaat - tegen futloosheid en vermoeidheid. Het versterkt het doorzettingsvermogen. Versterkt het hart.

♋︎ Tijgeroog - een beschermende en inzichtgevende steen. Hij maakt je zelfbewuster en doelgerichter

Wat ook kan helpen:

♒︎ Amazoniet - versterkt de wil, zet je weer in je eigen kracht.

♒︎ Malachiet - versnelt de informatie verwerking en activeert de hersenen en het denken

♒︎ Chalcedoon - zorgt geestelijke flexibiliteit en welbespraaktheid

Volle Maan in Leeuw - februari

Sorteren op: