• Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Elke maand updates over Volle en Nieuwe Maan
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Edelstenen en orakelkaarten webshop
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Elke maand updates over Volle en Nieuwe Maan
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Edelstenen en orakelkaarten webshop
  • Volg Ziel & Zoet op social media

VOLLE MAAN IN MAAGD ♍︎

18 maart 2022

De prachtige Volle Maan staat vandaag in de dienstbare en loyale Maagd. Welke energie kun je gaan voelen deze Maan?

PUUR

De Maagd staat recht tegenover Vissen, dus zo ook de Zon en Maan nu. De Maagd werkt als een soort priesteres over de aardse werkelijkheid en heeft een afkeer tegen chaos, ongeregeldheden en verspilling van materie en tijd. Vissen daarentegen is van het dromen, fantaseren en staat daarmee haaks op Maagd. Uiteindelijk heeft alles zijn levenscyclus en daarom nut en zin. We staan nu ook op de drempel van het begin van de lente - een nieuw begin! De Maagd zet je nu in het licht van onvolmaaktheid in een poging jezelf en je omgeving te perfectioneren. Laten we het de voorjaarsschoonmaak noemen. Wat neem je mee deze nieuwe cyclus in? Wat mag je verfijnen? Maagd werkt zuiverend en ordenend. Een mooi moment om diep bij jezelf naar binnen te gaan. Samen met de Zon in Vissen mogen we ook gaan realiseren dat het leven niet ophoudt bij het Ik en dat er zoiets is als een collectief onbewustzijn. Door jezelf ‘op te schonen’, verhoog je bepaalde frequenties.

PLUTO - COME HERE BOY

De Maan staat zowaar in een harmonische verbinding met Pluto. Ondanks dat kunnen je emoties nog steeds intens zijn en heb je de behoefte om je te uiten. Je zoekt diepgang en alles wat verborgen is, is interessant. Dat geldt ook voor je eigen psyche - graven in je eigen schaduwkanten. Je wilt dat wel onder controle houden en loopt er dus niet mee te koop. Maar met al dat gegraaf kun je stiekem best flinke innerlijke veranderingen doormaken. En laat dan de Maagd het lekker opruimen!

De Maan staat ook recht tegenover Neptunus, dat kan je overgevoelig maken of gewoon stikchagrijnig zonder verklaring. Je kunt een onverklaarbare onrust hebben waardoor je jezelf afvraagt waarom je eigenlijk loopt te mekkeren. Het kan zijn dat deze oppositie een onveilig, onzeker gevoel geeft en je vertrouwen ondermijnd. Of je interpreteert je gevoelens verkeerd. Echter, er zit ook een leuke kant aan: je fantasie wordt levendig en krijgt meer ‘kleur’, dat geeft wat binnenpretjes soms. Ook perfect om bij te mediteren en afstemmen op de Maan zou makkelijk kunnen lukken nu!

AH SHIT…

Maagd heerst over de darmen dus als je je afvraagt waarom je nu zoveel op de wc zit… Dit heeft ook te maken met het reinigen van je lichaam - in je darmen wordt heel veel opgeslagen en eventueel komt dat nu los (letterlijk en figuurlijk loslaten). Houd je rust waar je kunt, Maagd kan snel overspannen of overprikkelt zijn.

Heb je een Ziel en Zoet Maanboekje? Stem dan af op de Maan, maak er een momentje van en ga schrijven!

EDELSTEEN ONDERSTEUNING

Hieronder vind je de edelstenen die je kunnen helpen bij dit sterrenbeeld.

In de Maagd bundel zitten de volgende stenen:

♍︎ Carneool - goed voor de spijsvertering, en verhoogt de motivatie, creativiteit, vertrouwen. Leert je te accepteren. Werkt kalmerend.

♍︎ Agaat - heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Al jaren is de Agaat beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. Geeft stabiliteit, zelfbeheersing en geborgenheid.

♍︎ Jaspis Landschap - helpt je om door moeilijke tijden te komen. Ondersteunt de groei en heling van de botten. De steen zorgt dat je geaard blijft en helpt je bij acceptatie van aardse problemen en schept duidelijkheid.

Volle Maan in Maagd - maart

Sorteren op: