• Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Volg de cursus Basis Astrologie!!
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Volg de cursus Basis Astrologie!!
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Volg Ziel & Zoet op social media

VOLLE BLOEDMAAN IN STIER

8 november 2022

Bij deze Volle Maan hebben we een maansverduistering, wat ook wel Bloedmaan wordt genoemd. Helaas kunnen we de maansverduistering in Nederland niet zien, maar natuurlijk wel voelen!

RED BULL

De Volle Maan staat in Stier, het teken van betrouwbaarheid, stabiliteit, natuur en wat koppigheid. Deze Maan kan dankzij Stier ook dingen over normen en waarden en financiën bloot leggen. Zijn deze nog wel in lijn met wie je nu bent? Een Bloedmaan schijnt licht op je schaduwkanten - waar mag aan gewerkt worden? Welke verborgen of verdrongen inhoud ligt er te wachten om gezien te worden? En dit kan iets krachtiger uitwerken dan bij een ‘normale’ Volle Maan. Bij het woord schaduwkanten denkt iedereen meteen aan verdriet, wrok, jaloezie etc, maar schaduwkanten zijn ook verborgen of nog niet ontdekte talenten. Ook dit kan aan het licht komen.

I WANT TO BREAK FREE

Uranus gaat bij deze Maan een grote rol spelen. Hij maakt aspecten met de Zon, Maan en Mercurius. Ook Saturnus maakt een spanningsaspect met de Zon en Maan. Aan veel rust kom je dus niet toe met deze Bloedmaan. Uranus geeft grote gespannenheid, alertheid en rusteloosheid en daardoor kan alles even snel te veel zijn. Je kunt snel geïrriteerd zijn, of opvliegend. Je stort je het liefst op alles tegelijk - staat grappig genoeg je agenda alleen deze dinsdag vol? Let er een beetje op, Saturnus kan hier innerlijke instabiliteit brengen waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet en dat kan wat lompigheid brengen.

Daarbij legt Saturnus ook nog eens je zwakke plekken, angsten en onzekerheid bloot - onder deze Maan kun je dus hiermee confrontaties krijgen. Dit hoeft allemaal niet erg te zijn als je openstaat voor verandering. Blijf niet koppig vasthouden aan een patroon, denkbeeld of waarden als deze je allang niet meer dienen. Hoe meer open je staat voor verandering, hoe soepeler dit verloopt. Ga niet steeds van het ergste uit “want dan kan het alleen maar meevallen”... Dit is een gedachte gebaseerd op angst, en daarmee bevestig je die angst dus. Kijk of je die mindset kunt veranderen in: ik ga uit van het beste en alles wat mag gebeuren, gebeurd.

THE VOICE

Stier heerst over de stem, mond, keel en amandelen. Als je hier last van krijgt, of hebt, dan betekent het vooral dat er iets hardop gezegd of uitgesproken wilt worden. En waarschijnlijk heeft dat te maken met jouw normen en waarden.

Daarnaast gaan je chakra's behoorlijk open staan, wat onrustige slaap kan geven, flink dromen, duizeligheid, buikpijn en hoofdpijn.

(disclaimer: vertrouw je iets niet fysieks? Ga dan altijd naar de dokter and don’t blame the Moon!)

Volle Maan in Stier - Bloedmaan