• Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Volg de cursus Basis Astrologie!!
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Volg de cursus Basis Astrologie!!
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Volg Ziel & Zoet op social media

VOLLE MAAN IN BOOGSCHUTTER ♐︎

14 juni 2022

De Volle Maan is deze keer iets intenser; het is de zogeheten Super Maan! Dit betekent dat de Maan door haar elliptische baan iets dichterbij de Aarde staat en daarom groter oogt. Al valt dat met het blote oog wel tegen, de Maan is maar iets van 7% groter. Maar ondanks dat is de energie wél groter, intenser en ze staat in Boogschutter.

FIRE!

Boogschutter is het teken van passie, optimisme, uitbreiden/verbreden en educatie. Een teken dat recht op zijn doelen afgaat met altijd de pijlen naar boven gericht. Daar tegenover staat de Zon in Tweelingen - het teken van communicatie, verbinden en levendige intelligentie. Beide tekens zijn actief maar kunnen bij een Volle Maan elkaar wat in de weg zitten. Het kan een uitputtende energie zijn, maar gelukkig maakt de Maan een aantal mooie aspecten.

WORK SMARTER, NOT HARDER

Mars en Saturnus maken een mooie verbinding met de Maan, waardoor er een grote werklust ontstaat. Dapper en met doorzettingsvermogen kun je bergen verzetten, maar verschuil je niet teveel achter een gedisciplineerd en maatschappelijk masker. Echter, met deze energie kun je praktisch en serieus aan de slag met dingen! Neptunus daarentegen kan het allemaal wat emotioneler maken. De Volle Supermaan is al intenser en de Neptunus maakt je ook nog eens overgevoelig. Je vertrouwen kan soms wegvallen door de vage grenzen van Neptunus. Blijf heel dicht bij jezelf, duw niet gevoelens weg maar wees erop voorbereid dat je gevoelens verkeerd kunt interpreteren. Dingen kunnen misschien minder mooi zijn (geweest) dan dat het van tevoren leek. Als je die teleurstelling voelt, en wellicht extra met deze Volle Maan, dan is het nu een kwestie van loslaten. Accepteer en erken wat er is gebeurd en zeker als je er niets meer aan kunt veranderen; laat het los! Kijk naar de transits om te zien door welk Huis je Maan loopt en daarmee op welk levensgebied het kan gaan spelen.

HIPS DON'T LIE

Deze Volle Maan en haar aspecten kunnen je veel energie geven, vol passie en optimisme! Let er op dat je wel degelijk op kunt branden, dus pak voldoende rust. Door Boogschutter kun je (door die vermoeidheid ook!) last krijgen van je heupen, dijen en bindweefsel. Boogschutter heerst ook over de lever, dus net zoals altijd: drink voldoende water! Zeker als je een Volle Maan ritueel doet en je hebt van alles losgelaten: drink water - reinig je lichaam!!

(disclaimer: vertrouw je iets niet fysieks? Ga dan altijd naar de dokter and don’t blame the Moon!)

EDELSTEEN ONDERSTEUNING

Hieronder vind je de edelstenen die je kunnen helpen bij dit sterrenbeeld

In de Boogschutter bundel zitten de volgende stenen:

♐︎ Sodaliet - helpt je bij het terugvinden van je zelfvertrouwen, zelfrespect. Hij geeft je inzicht over jezelf en laat je realiseren dat je trouw wilt zijn aan jezelf.

♐︎ Maansteen - brengt troost, rust, kalmte en liefde. Heeft een positieve werking op overgevoelige kinderen en op de hormooncycli.

♐︎ Chalcedoon - bevordert de creativiteit, je luistervaardigheid en communicatie. Zorgt geestelijke flexibiliteit en welbespraaktheid.

Volle Supermaan in Boogschutter - juni