• Spiritueel platform
  • Check Astrologie
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Rust nodig? Check de visualisaties!
  • Retourneren? Lees eerst de voorwaarden
  • Spiritueel platform
  • Check Astrologie
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Rust nodig? Check de visualisaties!
  • Retourneren? Lees eerst de voorwaarden

Volle Maan in Boogschutter

24 mei 2021

Wauw! Deze Volle Maan is erg bijzonder deze keer. Het is een Supermaan en door een totale maansverduistering is ook nog eens een Bloedmaan!

Ga je deze combi dan extra voelen? Ja, die kans is erg groot!

Boogschutter vs Tweelingen

De Maan staat deze maand in Boogschutter, met recht tegenover de Zon in Tweelingen. Deze twee dierenriemtekens staan ook in eigenschappen soms lijnrecht tegen over elkaar maar het kan elkaar ook zeker versterken. De Boogschutter is een vuurteken. Vol avontuur, optimisme en inspiratie. Ze zitten vol levenslust en idealen en willen dit ook graag met de wereld delen. Ze focussen zich op verbetering, het liefst voor de hele wereld en mensheid. En ze weten je vaak mee te krijgen in hun enthousiasme. Echter, de Boogschutter kijkt alleen in grote lijnen en zijn subjectief. Ze kunnen zichzelf enorm verliezen en zien dan ineens de waarden en wegen van het leven niet meer. En dat is zonde, want ze kunnen juist zo lekker van het leven genieten. Daar tegenover staat de Tweelingen, een luchtteken, ietwat objectiever en perfectionistisch. Ze fladderen door het leven heen, altijd getriggerd door hun nieuwsgierigheid. Waar de Boogschutter graag de diepte in gaat, laat de Tweelingen dat liever gaan. Ook omdat ze soms simpelweg het geduld en de concentratie er niet voor hebben. Beide tekens zijn allebei wel reislustig, zowel letterlijk als figuurlijk. Boogschutter is diep in zijn hart religieus, Tweelingen bekijkt het verhaal van 2 kanten en weet dat de waarheid zich altijd anders kleedt.

Maansverduistering en Bloedmaan.

Op 26 mei, tussen 13:10 en 13:30 is er een totale maansverduistering. Jammer genoeg is het bij ons dan middag en zien we er niets van en ook (veel) niet van de mooie Bloedmaan die dit verschijnsel oplevert. Hoe ontstaat een Bloedmaan? Bij een Volle Maan staan de Maan en Zon recht tegenover elkaar, vandaar dat de Maan dan het beste belicht wordt en dus goed te zien is. Tijdens een maansverduistering schijnt er geen direct licht op de maan. Door het indirecte licht wat de Maan wél ontvangt, krijgt het die rode gloed/kleur en wordt daarmee een Bloedmaan.

Een Superman, Bloedmaan en een maansverduistering. Hoe bijzonder is dat? Gebeurd ook niet vaak. Maar je kunt dit zelf dus enorm gaan voelen. Er kunnen dramatische of ingrijpende gebeurtenissen gaan gebeuren (hoeft niet persoonlijk, kan ook iets op grotere schaal zijn) en reken maar dat je onderbewustzijn getriggerd gaat worden. De Maan staat sowieso al voor het onbewuste, je spiegel, je schaduwkant. Dit kan nu dus extra hard naar de oppervlakte komen. De Boogschutter zal het moeilijk krijgen om haar optimisme te behouden. De toekomst is ineens eng en je bent juist pessimistisch. Maar een Volle Maan is ook afsluiten, loslaten. Wat nu naar jouw oppervlakte drijft, mag gehoord, gezien én gevoeld gaan worden. Probeer het niet te negeren, maak pak het aan! Gebruik de charme en leergierigheid van de Tweelingen om dit het hoofd te bieden. Bekijk het van twee kanten. En kijk vooral naar wat jij wilt. Dat wordt ook aangespoord door de maansverduistering: wat vind JIJ belangrijk in dit leven? Je gaat dit de komende maanden steeds meer ontdekken. Je kunt nu vast beginnen met de Boogschutter energie: hoe kan ik mezelf verbeteren? Hoe kan ik dit avontuur aangaan?

Super Bloedmaan

Dit klinkt al pittig genoeg en dan is het ook nog een Supermaan... De Maan staat dichter bij de Aarde waardoor ze groter lijkt maar dus ook een grotere uitwerking heeft!

Je kunt echt wat innerlijke conflicten hebben en zo teleurgesteld zijn. Misschien ben je ook te optimistisch geweest over dingen en zie je ze nu alsnog mislukken. Dat is niet leuk om te beseffen en kan hard binnenkomen. Waarschijnlijk zit er ook een oud trauma achter waardoor oud of diep verdriet naar boven kan komen. De Tweelingen kan er voor zorgen dat je denken en voelen maar lastig gecombineerd krijgt. De Boogschutter energie kan je helpen om die focus wel te houden en vervolgens kan de Tweelingen je dan wel weer helpen met bruggen slaan! Tweelingen ziet en legt altijd een verband snel.

Je kunt standaard ascentie-symptomen ervaren:

* hoofdpijn

* duizeligheid

* vermoeidheid

* onrust voelen en slecht slapen.

* vocht vasthouden

Door de Boogschutter kan je ook last krijgen van je onderrug, heupen, bekken, dijen en bovenbenen. Boogschutter heerst ook over de lever en galblaas. Let dus een beetje op je eten en alcoholische dranken. Drink veel water!

De Supermaan kan al een paar dagen van tevoren (en erna) voelbaar zijn. Zie het niet als een pittig iets, als er een trauma of oud verdriet naar boven komt. Het wilt gezien en gevoeld worden. Dus het is geen straf, het is een mooie levensles én de kans om het te helen en achter je te laten. Dus ga er gewoon vol in en geniet! De Boogschutter en Tweelingen slepen je er echt wel doorheen!

Lees hieronder welke edelstenen je ondersteuning kunnen geven in deze periode.

Edelsteen ondersteuning

Hieronder vind je de edelstenen die je kunnen helpen bij dit sterrenbeeld of volle maan:

♐︎ De bundel van Boogschutter bestaat uit een Sodaliet, Maansteen en Chalcedoon.

♐︎ Sodaliet - helpt je bij het terugvinden van je zelfvertrouwen, zelfrespect. Hij geeft je inzicht over jezelf en laat je realiseren dat je trouw wilt zijn aan jezelf.

♐︎ Maansteen - brengt troost, rust, kalmte en liefde. T/m 27 mei zijn de grijze maansteen bollen in de aanbieding!

♊︎ De bundel van Tweelingen bestaat uit een Malachiet, Citrien en Tijgeroog.

♊︎ Malachiet - versnelt de informatie verwerking en activeert de hersenen en het denken. Hij helpt bij trauma verwerking en bevordert de intuïtie.

♐︎♊︎ Bij deze Volle Maan kun je het bundeltje Kracht en Positiviteit ook toepassen.

Alle stenen en bundeltjes zie je hieronder.

Volle Maan in Boogschutter - mei

Sorteren op: