• Edelstenen en orakelkaarten
  • Check Astrologie
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Rust nodig? Check de visualisaties!
  • Retourneren? Lees eerst de voorwaarden
  • Edelstenen en orakelkaarten
  • Check Astrologie
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Rust nodig? Check de visualisaties!
  • Retourneren? Lees eerst de voorwaarden

Volle Maan in Weegschaal

28 maart 2021

Vandaag staat de Volle Maan in Weegschaal en daar tegenover de Ram in Zon. Deze twee tegenovergestelde tekens kunnen wat frictie geven. Dus wat kan je allemaal gaan verwachten?

Weegschaal vs Ram

Je hebt de impulsieve, actieve Ram en de alles afwegende, empathische Weegschaal. De Weegschaal wijst Ram erop dat er meer bestaat dan alleen hij en de Ram laat andersom de Weegschaal bewust worden van wie hij is. De Ram ziet de 'Ik', Weegschaal ziet de 'jij'. Dit kan dus leiden tot wat innerlijke conflicten. Aan de ene kant wil je ergens vol voor gaan en aan de andere kant twijfel je enorm. En omdat de Volle Maan in Weegschaal staat, gaat het deze keer dus om balans! En wat gebeurd er als er geen balans is? Dan wordt de Weegschaal rusteloos, nerveus en een speelbal voor zijn omgeving.

De Weegschaal streeft altijd naar perfecte harmonie. Hij zal dan ook niet snel nee zeggen als je hem een verzoek doet (aka speelbal dus). Weegschaal verdraagt het simpelweg geen ruzie, geweld en grove taal (terwijl de Ram dit gerust opzoekt dankzij zijn opbruisende aard).

Venus en Saturnus

Venus is wederom in het spel en dit is ook de planeet van Weegschaal. Dit is de planeet van liefde en harmonie - vandaar de link naar Weegschaal. Alleen Saturnus is er ook en dan kan je verleden een rol gaan spelen. Wederom gaat het hier om balans vinden. Zijn er nog dingen of ervaringen van vroeger die aan het licht mogen komen? Omdat je daardoor uit balans bent geraakt in je leven? Door Weegschaal zal dit voornamelijk over je relaties gaan. Niet alleen liefdesrelaties, maar alle.

Volle Maan

De Volle Maan in Weegschaal laat je voelen in hoeverre jij in balans bent. En kijk dan voornamelijk naar je vrouwelijke en mannelijke energie. Als vrouw merk je misschien een grote drang naar onafhankelijkheid en een man kan misschien helemaal niet bij zijn gevoel komen. Je hebt beide energieën nodig om in balans te zijn. Dus ga bij jezelf naar binnen, of kijk even terug op de afgelopen maand bijvoorbeeld, en voel/zie of er een bepaald gevoel overheerst heeft. En kan je daar iets mee gaan doen? En wellicht komen er dus, door Saturnus, dingen uit het verleden naar boven.

Wat kan je fysiek gaan merken:

Bij elke Volle Maan kan je de "standaard" ascentie symptomen merken:

* Hoofdpijn

* Duizeligheid

* Rusteloos - vermoeidheid

* Slecht slapen - veel dromen

Door de Weegschaal kan je extra vermoeid voelen, ze hebben veel rust nodig om in balans te blijven!

De nieren zijn een zwakke plek bij Weegschaal dus drink (extra) veel water. Als ze niet kunnen 'ontgiften', kan je last krijgen van je huid (jeuk, eczeem, puistjes)

De Weegschaal is wel rechtvaardig, hij zal ook opkomen voor de zwakkeren. Het is de bemiddelaar, tactisch en sociaal zeer begaafd. Dus als ik een tip mag geven voor deze Volle Maan: gebruik de energie om (je relaties) te evalueren. Zoek die balans en ga vervolgens in de Ram energie: onafhankelijk, strijdvaardig en optimistisch.

Lees hieronder verder welke edelstenen bij deze periode en edelstenen passen.

Edelsteen ondersteuning

Hieronder vind je de edelstenen die je kunnen helpen bij dit sterrenbeeld of Volle maan.

♎︎♈︎ Jaspis - helpt bij het ontgiften en bij het doorbreken van destructief gedrag en patronen (denk aan de speelbal!). Deze steen past ook zeer goed bij de Ram.

Wij hebben verschillende soorten jaspis in de shop, bekijk ze hieronder.

♎︎ Rookkwarts - helpt je te ontspannen en aarden en helpt je een objectieve blik op het leven te houden.

♎︎ Rozekwarts - de steen van liefde en harmonie

♎︎ Jade - helpt ook bij het ontgiften. Brengt energie, vreugde en harmonie.

Volle Maan in Weegschaal - maart

Sorteren op: