• Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Vraag een reading aan
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Vraag een reading aan
  • Volg Ziel & Zoet op social media

Heb je interesse in een abonnement bij Ziel en Zoet!? Super tof!

Er zijn momenteel drie abonnementen beschikbaar:

Elk abonnement duurt 6 maanden, tenzij anders afgesproken. Wil je het abonnement langer laten lopen? Laat me dit weten!

Als je het abonnement aangaat, ga je automatisch akkoord met deze 6 maanden. Na deze periode kun je gewoon opzeggen, geen probleem.

Automatisch verlengen doe ik niet, ik ga altijd in overleg met je of je wilt verlengen (voor weer 6 maanden). Dus nooit onverwachte kosten.

Richting het einde van elke maand krijg je van mij een factuur en bevestiging van een nieuwe maand per mail. Deze dient vóór de eerste van de aanstaande maand betaald te worden. Mocht er een probleem zijn met betalen of zit je even krap bij kas, laat het me dan gewoon weten. Er is altijd een oplossing! Maar in principe: als er geen betaling heeft plaatsgevonden, ben ik niet verplicht om een reading te doen of een horoscoop te maken. Dus hou daar rekening mee! Ik zal een seintje geven als de betalingsperiode bijna voorbij is zodat je geen mooie reading of horoscoop misloopt!

Als er regelmatig niet betaald wordt, kan worden of de betalingen te laat zijn, heb ik het recht om een abonnement te beëindigen. Dit doe ik altijd in overleg.

Vol = vol

Ik werk in m'n eentje, heb geen assistenten of secretaresses hier. Dus ik kan maar een aantal abonnementen per half jaar aannemen. Zo bewaak ik de kwaliteit en kwantiteit van deze abonnementsvormen. Ik wil graag op tijd en netjes kunnen leveren. Dus zie je uitverkocht staan op de website? Dan zit het vol. Ik geef een seintje op Instagram wanneer er weer ruimte is voor nieuwe abonnementen.

Kortom, ik ben niet moeilijk, je kunt alles bij me kwijt wat abonnement en betaling betreft. Daarvoor terug vraag ik respect voor deze voorwaarden.