• Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Vraag een reading aan
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Vraag een reading aan
  • Volg Ziel & Zoet op social media

LifeLines - coaching

€ 85,00
(1 uur = € 85,00)
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Voel je je overspannen, gestresst, vastgelopen, burn-out of depressief? Laat mij je helpen! Met het LifeLines Coaching traject neem ik je mee in je geboortehoroscoop en daarmee vertel ik alles over jou! Met dit traject is het mijn doel dat jij jezelf beter leert kennen; dat je snapt waarom je hier bent - en hoe dat zich manifesteert.


Dit traject bestaat uit 9 sessies - online of in real life. Tijdens elke sessie nemen we planeten en astronomische punten onder de loep waarbij jij jezelf stukje voor stukje beter leert kennen. We keren naar binnen en we gaan naar je gevoel door te kijken naar de plaatsingen en verbindingen van de planeten. Door te snappen wie en hoe je bent, kun je een stuk stress of burn-out wegnemen.


We starten elke sessie met een korte meditatie om af te stemmen op je gevoelens en behoeften - een soort check-in!


Wat ga je leren?

* welk levenspad je mag bewandelen - op zoek naar jouw LifeLines;

* hoe jouw gevoelsleven werkt en hoe dat zich manifesteert;

* waar kom je vandaan, wie zijn je ouders?;

* (professionele) ambities;

* je dromen, talenten en kwaliteiten;

* je groei en ontwikkeling;

* liefdesleven;

* karma en angsten;

* schaduwkanten en oude wonden;

* vorig leven

* een kijkje vooruit via transits, progressies en solaar


Om nog dieper te gaan, gaan we een regressie toepassen. Regressie betekent letterlijk ‘teruggaan’. Dit is een vorm van hypnose waarbij ik je terug neem naar je jeugd en vorige levens. Het kan enorm veel verklaren want verdrongen herinneringen uit je jeugd en/of gebeurtenissen uit een vorige leven kan nog stééds effect hebben op je ziel (en daarmee dus het gedrag wat daar uit voortkomt). Door visueel te zien waar bepaalde angsten, talenten of beperkingen vandaan komen, kun je een ongelofelijke stap vooruit zetten in acceptatie en loslaten wat geweest is.


Je hoeft geen officiële diagnose te hebben om aan dit traject deel te nemen. Als je niet lekker in je vel zit of je hebt gewoon een steuntje in de rug nodig, dan kun je deze coaching ook doen! Het gaat erom dat ik er voor je ben; ik wil naar je luisteren en je helpen via astrologie.


Intake gesprek

Voordat we het traject beginnen, vind er eerst een (vrijblijvend) intake-gesprek plaats. Zo kan ik beoordelen of ik je kan helpen. Dit vooral omdat het coachingstraject niet ter vervanging is van professionele (psychologische) begeleiding. Ik ben professioneel astroloog en vanuit daar kan ik je coachen. (Raadpleeg altijd een dokter bij fysieke of (ernstige) mentale klachten).


Dus, heb je interesse? Mail dan eerst naar info@zielenzoet.nl voor het vrijblijvend intake gesprek! (Of stuur een dm via Instagram)


Waarom dit coaching traject?

Een aantal jaar geleden raakte ik in een depressie. Ik had allerlei soorten (professionele) hulp, dat mij ook echt geholpen heeft, maar de depressie verdween pas echt toen ik astrologie studeerde. Want bij elke les leerde ik mezelf kennen en ik kon zelfs begrijpen waar de depressie vandaan kwam! Ik vond dit zó waardevol en toen ik zag dat ik de Noordelijke Maansknoop in Tweelingen, 12e Huis heb staan, wist ik het: ik mag dit doorgeven!! Ik mag het doorvertellen, aan een groter publiek, op een rationele en toch ook gevoelsmatige manier - verbonden met de kosmos. Zonder zweverig gedoe, gewoon nuchter maar wel spiritueel.


Wat denk je ervan?

Is dit precies wat je nu nodig hebt? Waar je naar op zoek was? Een combinatie van verstand en gevoel, bewust en onbewust, aards en hemels. Ik hoop dat ik je een veilige haven mag bieden waarin je alles kunt en mag vertellen. Op basis van mijn kennis en ervaring mag ik je verder helpen.


Heb je me al gesproken en ga je ervoor?! Boek dan meteen jouw traject!


Betalen

Je mag het bedrag in één keer betalen natuurlijk maar je mag het ook gewoon in termijnen betalen. Bespreek dit gerust met me en dan kijken we naar alle opties!


Tot snel!


Liefs,

Mandy