• Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Vraag een reading aan
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Vraag een reading aan
  • Volg Ziel & Zoet op social media
Soul Search - visualisatie + verslag

Soul Search - visualisatie + verslag

€ 180,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Als je het gevoel hebt dat je vast zit... Als je het gevoel hebt dat iets je tegenhoudt en je weet niet wat? Dan kunnen we in je geboortehoroscoop duiken!


Via zielsgerichte astrologie kijk ik waar eventuele knelpunten liggen. Deze kunnen zelfs terug gaan naar vorige levens. Hiervoor kijk ik naar de Maansknopen, Pluto en de Zwarte Maan (Lilith). Deze planeet en punten vertellen veel over je zielsmissie - het waarom je hier bent en wat je opdracht is in dit leven.


Op basis van de informatie die hier uitkomt, ga ik een (persoonlijke) visualisatie voor je maken. Daarna gaan we live videobellen en gaan we samen kijken of we bepaalde angsten en trauma's kunnen vinden, aankijken en loslaten. Het zal je in ieder geval altijd handvatten geven om hiermee aan de slag te gaan. Je gaat blanco de visualisatie (of regressie) in en ik begeleid je er doorheen.


Een voorbeeld van een Soul Search-reading:

"Ik zie alleen maar donker om me heen, de Aarde bestaat nog niet. Ik schiet door en kom in een soort waterwereld terecht. Ik ben één van de plantjes die op de bodem groeit. Als ik omhoog kijk, zie ik een soort lichaam drijven. Ik word er naar toe getrokken... Ineens heb ik een lichaam?!"


Zonder dat ze het wist, beschreef ze Lilith in het 11e Huis, zoals dat in haar horoscoop staat: een helderheid die ze heeft ontwikkeld in oerlevens (dus voor ons bestaan) - op één of andere manier weet ze heel goed dat ze onderdeel is van iets groters.


Nog een voorbeeld van een Soul Search-reading:

"Ik leef tijdens de Franse Revolutie. Ik heet Hermelien, het is 1792. Mijn man Henry wordt vermoord omdat we niet in God geloofden. Ik was een heks, ik dacht en handelde anders. Door de kerk zijn mijn man en ik ‘gescheiden’ van elkaar - ik ben gevlucht"


Zonder dat ze het wist, beschreef ze haar Pluto in het 7e Huis, iets wat duidt op een nare gebeurtenis in het huwelijk in een vorig leven. Dit kan meerdere redenen hebben, maar van elkaar gescheiden worden door dood of ongeluk hoort daar bij.


Nog een voorbeeld van een Soul Search-reading:

"Het maakt niet uit hoe ik me kleed of gedraag, ik word altijd lastig gevallen door mannen. Mijn zus en ik worden steeds betast en verkracht - ik ben bang om mezelf te laten zien. Ik ben bang om naar een feestje te gaan, want het loopt eigenlijk nooit goed af..."


Deze regressie verklaart Pluto in het 5e Huis, dat een rem geeft om je unieke Ik te laten zien en geeft een blokkade op seksualiteit.


Met deze kennis konden de deelnemers dingen in beter perspectief plaatsen, en hoe dat nu nog een effect op je heeft. Hiermee kun je een blokkade aanpakken of gewoon erkennen waar iets vandaan komt.


Uiteindelijk ontvang je van mij een verslag met uitleg van de Maansknopen, Pluto en Lilith in jouw geboortehoroscoop én je visualisatie/regressie uitgeschreven. De live sessie zal ongeveer 1,5 - 2 uur duren.

De sessie zal live via Teams gaan. Als je bestelling binnen komt, zal ik je mailen om een afspraak te maken voor de live sessie.


Om te beginnen, heb ik je geboortegegevens nodig om je geboortehoroscoop te bekijken:

  • Je geboortedatum
  • Je (exacte) geboortetijd
  • Geboorteplaats

Mocht je buiten Nederland geboren zijn, wil je dan voor de zekerheid het land erbij zetten?


Deze gegevens kun je invullen bij het 'opmerkingen veld' bij het bestellen of stuur mij apart een mailtje naar info@zielenzoet.nl

LET OP: zonder de geboortetijd kan ik geen volledige geboortehoroscoop maken. Ik heb deze nodig voor o.a. je Huizen. Niet bij de hand? Duik je babyboeken in! :)


Wil je liever geen regressie maar wel alle info? Dan is de Karma Kompas misschien iets voor jou! Hierin worden ook de Maansknopen, Pluto en Lilith uitgelegd.


Hier wordt niets fysiek opgestuurd. Kies bij verzending dus voor DIGITALE VERZENDING!