• Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Elke maand updates over Volle en Nieuwe Maan
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Edelstenen en orakelkaarten webshop
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Elke maand updates over Volle en Nieuwe Maan
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Edelstenen en orakelkaarten webshop
  • Volg Ziel & Zoet op social media

Over Ziel & Zoet!

Hoi en super fijn dat je op deze website bent. Als je hier bent beland, betekent het dat je bezig bent met groeien en ontwikkelen. Je bent leergierig, nieuwsgierig en hebt ongetwijfeld flinke interesse in alles wat er tussen hemel en aarde speelt. Nou, dat ben ik dus ook. En wat ik vooral wil, is alle kennis delen met elkaar. We zien dat de één veel weet over een onderwerp en een ander komt net kijken. Het is daarom mijn doel en passie om met én van elkaar te leren.

Ik ambieer een platform waar je alles kunt vinden waar je naar op zoek bent. Met een leuke webshop erbij om je gaven, krachten en interesses te versterken. Je vindt hier voornamelijk edelstenen en orakelkaarten.

Wie ben ik?

Ik ben Mandy, 36 jaar, getrouwd en ik heb 2 kinderen van 7 en 9 jaar.

Vorig jaar zijn Chantal en ik dit platform begonnen. Met het idee om iets te beginnen waar we zelf van alles konden leren over spiritualiteit maar ook die kennis door te kunnen geven. Chantal is ondertussen haar eigen, mooie pad aan het bewandelen maar ze is uiteraard nog steeds een dierbare vriendin en een kostbare spiegel!

Mijn interesse ligt voornamelijk in astrologie, ik volg nu ook een cursus daarin. En ik hou ontzettend van orakelkaarten en edelstenen! Ik heb een grote fascinatie voor Egyptische geschiedenis en voor Vikingen ⚔️, wat gelinkt is aan vorige levens.

Ook heb ik Reiki 1. Maar alles wat met spiritualiteit te maken heeft, heeft mijn interesse. De onderwerpen op de site kunnen dan ook breed uiteenlopen!

Wat leuke weetjes over mij:

Sterrenbeeld: Tweelingen ♊︎

Ascendant: Tweelingen

Maanteken: Steenbok

Favoriete Edelsteen: Malachiet en Lapis Lazuli

Totemdier: Edelhert

Chinese sterrenbeeld: Rat

Favoriete Mythe: Noorse mythologie en Unicorns

Ik hoop dat je veel plezier beleefd op deze pagina en op de site. En als je vragen hebt, mag je altijd een dm via social media sturen of mailen.

Verzenden en levering webshop

Levertijden staan altijd bij een product vermeld. Dit varieert van 1 tot 3 werkdagen. We bezorgen met PostNL. Verzendkosten vallen samen met verwerkingskosten en is daarom standaard een vast bedrag.

Verzend,- en verwerkingskosten zijn €4,95. Boven de €200 euro zijn verzendkosten gratis. Een standaardlevering komt met een track & trace, behalve voor pakketten die door de brievenbus passen.