• Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Vraag een reading aan
  • Volg Ziel & Zoet op social media
  • Vind je Zielsmissie via Karma Kompas
  • Ontdek jezelf via een Birth Chart
  • Vraag een reading aan
  • Volg Ziel & Zoet op social media

Over Ziel & Zoet!

Hoi en super fijn dat je op deze website bent. Als je hier bent beland, betekent het dat je bezig bent met groeien en ontwikkelen. Je bent leergierig, nieuwsgierig en hebt ongetwijfeld flinke interesse in alles wat er met planeten en sterren gebeurd . Nou, dat heb ik dus ook. En wat ik vooral wil, is alle kennis delen met elkaar en jou verder helpen in een stukje persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

Wie ben ik?

Ik ben Mandy, geboren in 1984, getrouwd en ik heb 2 kinderen.

Mijn interesse in astrologie is er altijd geweest en in de tijd van lockdowns en verveling, ben ik me gaan richten op een opleiding in astrologie. En het klikte meteen! Dít is iets waar ik ambitie, passie en geluk in vind! Ik ben dankzij astrologie mezelf meer gaan omarmen en accepteren en wat heeft dat een rust gegeven! En het mooie, met astrologie ben je nooit uitgeleerd dus mijn Tweelingen kant hoeft niet bang voor verveling te zijn 😃 En ik gun jou dat ook zo; dat je jezelf beter leert kennen en accepteren! Dat je weet waar je vandaan komt en waar je naartoe mag gaan! Astrologie is een grote schat voor zowel de psychische kant van de mens als de geestelijke of spirituele!

Wat leuke weetjes over mij:

Sterrenbeeld: Tweelingen ♊️

Ascendant: Tweelingen ♊️

Maanteken: Steenbok ♑️

Favoriete Edelsteen: Malachiet en Lapis Lazuli

Totemdier: Edelhert

Chinese sterrenbeeld: Rat

Favoriete Mythe: Noorse mythologie en Unicorns

Ik hoop dat je veel plezier beleefd op deze pagina en op de site. En als je vragen hebt, mag je altijd een dm via social media sturen of mailen.

Verzenden en levering fysieke producten

Levertijden staan altijd bij een product vermeld. We bezorgen met PostNL. Verzendkosten vallen samen met verwerkingskosten en is daarom standaard een vast bedrag.

Verzend,- en verwerkingskosten zijn €4,95. Een standaardlevering komt met een track & trace, behalve voor pakketten die door de brievenbus passen.